torek, 7. oktober 2008

Obvestilo za javnost:Rally Postojnska jama-Idrija


Obvestilo za javnost 26/2008

Na rallyu Postojnska j.-Idrija se bo odločalo o marsičem

Andrej Mrak in David Vončina se bosta ta konec tedna udeležila rallya Postojnska jama - Idrija, ki bo kot pove že samo ime, letos zavil tudi na Idrijski konec.
Zadnji in obenem odločilni rally letošnjega državnega prvenstva Slovenije, bo potekal med 10. in 12. oktobrom na področju Postojne in Idrije, kjer bodo posadke v treh tekmovalnih dneh morale odpeljati 15 hitrostnih preizkušenj, v skupni dolžini 197.2 km. 5. rallya Postojnska jama - Idrija, ki letos šteje tudi za točke FIA pokala in Centralno evropske cone, naj bi se po napovedih udeležilo nekaj nad 80 posadk, med katerimi bosta tudi Idrijca, Andrej Mrak in David Vončina.
Posadka v Zastava Yugu, se je na zadnji rally sezone temeljito pripravila, saj so v igri tako stopničke v pokalu Yugo, kjer Andrej in David zasedata skupno 3. mesto, z 11 točkami zaostanka za drugouvrščeno in 36 točkami zaostanka za prvouvrščeno posadko, kot tudi v izjemno močni in kakovostni diviziji 1, kjer sta po odpeljanih 5-ih rallyih na skupnem 4. mestu, pičlo točko in pol za 3. mestom.
"Na zadnji in za nas najzanimivejši rally se odpravljamo dobro pripravljeni. Trudili se bomo za kar najboljši rezultat, saj nam lahko ta prinese še marsikaj, tako v Yugo pokalu, kot v diviziji. Kljub temu smo pred rallyem zelo sproščeni, saj je pred sezono zastavljen cilj že dosežen," je pred rallyem povedal Andrej Mrak. "Vseh hitrostnih preizkušenj še ne poznam, predvsem tistih okoli Postojne ne. Hitrostne preizkušnje okrog Idrije pa so mi zelo všeč in potrudil se bom, da se na njih izkažem."

Obvestilo za javnost

12 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Bomo držali pesti, da bi vama dirka čim bolje uspela in da bi imela tudi veliko športne sreče.

David pravi ...

Hvala Mirko!a te boma ki vidl kot fotografa?

Gorazd pravi ...

Slika na naslovnic. A si vprašal Majsena za avtorske pravice?

David pravi ...

ne sam miselm de mi sti:)

David pravi ...

čene nej me pa toč za par 0.5 vrčkov hmeljevega npitka:)

Gorazd pravi ...

Ko take stvari objavljaš, napiši zraven imena "Andrej Mrak" še njegov vzdevek, zato, ker bi to lahko bil Kočer ali pa Mrokče, pa še obadva sta relista.

David pravi ...

bom upošteval navodila starejših blogerjev:)

David pravi ...

se vsi vije kir Mrak!

Andrija pravi ...

ammm tu bo €10 hehe :)
..in kak je šlu..ti pošlem slike na mejl..ajde!

Anonimni pravi ...

Očitno smo dobro držali pesti. Čestitam za osvojitev 1. mesta v yugo pokalu.

David pravi ...

Hvala!dobr sta navivala z Anica pa ostali tud!!
morem napisat enkrat te dni mal bel izčrpnu poročilo letošnje sezone in tega ralija!

Andrija pravi ...

čestitke!!!